2023-03-20
Tobias Broström. Foto: Magdalena Prahl Broström.

Välkommen till medlemsträff i Stockholm den 27 mars i Stimhuset

Passa på att träffa tonsättarkollegor under trevliga former och möt Tobias Broström, aktuell på Konserthuset Stockholm med sin Tonsättarweekend under 29 mars och 2 april.

Inför Konserthuset Stockholms Tonsättarweekend kommer Tobias Broström berätta om sin musik, om det symfoniska i stort och om att skriva en symfoni på 2020-talet. Han kommer att resonera kring sitt eget förhållningssätt till denna musikaliska form och dess tradition, hur den förpliktigar men samtidigt kan inrymma det mesta.

Tobias Broström är känd för sin rytmiskt kraftfulla musik, färgrika orkestrering och utpräglade sinne för harmonik. Symfoni nr 1 ”Albedo” framförs den 30 och 31 mars. Tonsättarfestivalen pågår mellan 29/3 och 2/4 och innehåller orkestermusik – inklusive en världspremiär, samt flera solokonserter och kammarmusik. För mer information, se här Tonsättarweekend med Tobias Broström.

När: Måndagen den 27 mars kl. 17.00–20.30.

Var: Stimhuset, Stim Music Room, Hornsgatan 103 i Stockholm

Hur: FST bjuder på enklare förtäring och dryck i anslutning till medlemsträffen. Alla medlemmar välkomnas till medlemsträff i Stockholm och tillresande erbjuds resebidrag.

Resebidrag: Resebidrag erbjuds till medlemmar boende utanför Stockholmsområdet med upp till 3500 kr, avseende kostnader för resa t/r och hotell. Tillresande som önskar övernatta i Stockholm bokar själv hotell. Utbetalning av resebidrag sker i efterhand mot inlämnande av kvitton till dina.liberg@fst.se

Anmälan: Anmäl dig via kansli@fst.se Vänligen OSA senast 23/3.