2022-11-08
Kerstin Perski och Karin Rehnqvist intervjuas av Svenska Dagbladet.
Foto: Lars Pehrson/Svenska Dagbladet.
Medlemsmöte

Välkommen till medlemsträff i Stockholm 27 november

Ni får möjlighet att träffa tonsättaren Karin Rehnqvist och librettisten Kerstin Perski som berättar om arbetet med deras aktuella operaverk Strandad. Dessutom bjuds det på trevlig samvaro, nätverkande, tilltugg och dryck.

FST:s kommande medlemsträff i Stockholm sker söndagen den 27 november kl. 15-19 i Stimhuset, Stim Music Room, i Stockholm. 

Tonsättaren Karin Rehnqvist och librettisten Kerstin Perski berättar om arbetet med Strandad; idéer, process och vad det har blivit. Strandad är en rituell opera om sorgens väg till att kunna fortsätta leva när det som har gett livet mening är borta, delvis inspirerad av den stora kollektiva tragedin med 2004 års tsunami. Operasång blandas med folkmusikens stilmedel när Lena Willemark sjunger rollen som ”Den Andra”. Maria sjungs av Vivianne Holmberg. 

När: Söndagen den 27 november 2022 kl. 15-19
Var: Stimhuset, Stim Music Room, Hornsgatan 103 i Stockholm.
Hur: Efter samtalet bjuder FST på enklare förtäring och dryck. 
Anmälan: Via länk här (Obs! inloggning till Medlemssidorna krävs).
Observera att medlemsträffen sker fysiskt och sänds inte digitalt.

Strandad har premiär den 19 november och spelas till och med den 27 december på Kungliga Operan i Stockholm. Föreningens medlemmar erhåller 15% rabatt under samtliga dagar. OBS! Rabatten kan endast erhållas i biljettkassan och ej online eller via telefon. För mer information om föreställningen och datum, se här