2023-05-26
Sofie Marin. Foto: Elisabeth Ohlson.
Rådgivning

Individuell coachning inom PR och marknadsföring

Ny omgång av rådgivning för tonsättare mellan 1 juni och 30 september 2023.

Ta tillfället att få värdefull kunskap och anpassade tips som kan hjälpa dig i din utåtriktade marknadsföring, en timme av din tid som du kan att ha stor nytta av framöver.

FST fortsätter att erbjuda Stim-anslutna tonsättare inom de konstmusikaliska områden individuell coachning och rådgivning inom PR och marknadsföring. Fokuset ligger på verksamhetsstrategier som krävs i tider av förändring. Det kan handla om omvärldsanalys, fördjupad förståelse för målgrupper, nya nätverksmöjligheter och/eller optimering av nya kommunikativa kanaler i syfte att stärka sin synlighet och få genomslag. 

Coachningen genomförs av Sofie Marin, som nyligen avslutat sin tjänst som chef för Stims musikfrämjande verksamhet och har mångårig chefs- och ledarerfarenhet inom marknadsföring, kulturentreprenörskap, digitalisering, och framtidstrender inom kulturella och kreativa näringar. 

– Vi befinner oss i en omvälvande tid, inte minst med digitaliseringens snabba utveckling och AI:s framfart. Samtidigt finns där mer möjligheter än någonsin, om man är öppen för nya lösningar. Jag ser mycket fram emot detta fördjupade samarbete med FST för att stärka upp och synliggöra våra fantastiska upphovspersoner inom konstmusiken och EAM. Vi kommer, precis som tidigare, att fokusera på att renodla, förenkla och förtydliga en riktning framåt som underlättar i arbetet med att nå ut med sin musik,” säger Sofie Marin, senior kulturstrateg och rådgivare inom Cultural Affairs. 

Kriterier

  • Endast Stim-anslutna tonsättare inom de konsmusikaliska områden kan anmäla sitt intresse
  • Anmälan är öppen mellan 26 maj och 18 juni 
  • Coachning ges under perioden 1 juni och 30 september 2023
  • De som inte tidigare erhållit rådgivning har förtur att anmäla sig t.o.m. den 12 juni, därefer tilldelas anmälningar övriga, i mån av plats. FST eftersträvar alltid musikalisk mångfald, jämställdhet, geografisk spridning och ålder.
  • Intresseanmälningar behandlas löpande via formuläret (se länk nedan)
  • Besked ges snarast möjligt

Upplägg

  • Det erbjuds upp till 3 tillfällen med coachning per person
  • Genom individuell feedback ges varje person möjlighet att skapa en enkel handlingsplan och definiera vad som ska prioriteras och vilka verktyg, metoder och arbetssätt som är bäst lämpade för tonsättares specifika ändamål. Hemuppgifter, avstämningar och uppföljning ingår.
  • Mötena sker digitalt i första hand, annars enligt överenskommelse (resebidrag medges dock inte för denna rådgivning)

Intresseanmälan
Välkommen att anmäla ditt intresse inför individuell coachning i marknadsföring, här

Vidare kontakt
Du är välkommen att kontakta FST:s projektledare Dina Liberg, e-post: dina.liberg@fst.se eller kulturstrategen Sofie Marin för ytterligare frågor om den individuella coachningen. Hon nås via e-post: sofie (at) fromsweden (dot) com och/eller tel: +46 (0)70 688 38 84.