2021-11-02
ATEM-duo: Sören Hermansson och Ivo Nilsson.
Foto: Samtida Musik.
Medlemsträff

Att komponera för horn

Föreningen Svenska Tonsättare arrangerar medlemsträffar som forum som ger möjlighet till nätverkande och erfarenhetsutbyte. Till varje tillfälle bjuder vi in intressanta branschkollegor.

Välkommen till FST:s medlemsträff den 9 november i Stockholm i Stim Music Room med hornisten Sören Hermansson och sydafrikanske tonsättare Miles Warrington utifrån tema "Att komponera för horn". 

Den 9 november kl. 17.30 är alla STIManslutna upphovspersoner välkomna till Stimhuset, Stim Music Room för att höra hornisten Sören Hermansson samtala med tonsättarna Lina Järnegard och Lise-Lotte Norelius, med utgångspunkt i de nya verken som framförs på alias TEATERN i Stockholm den 8 november i samarbete med Kammarmusikföreningen Samtida Musik.

Den sydafrikanske tonsättaren Miles Warrington ansluter också till träffen och berättar (på engelska) om sitt verk Façade för horn och elektronik, som även det framförs under samma konsert den 8 november.

När: Tisdagen den 9 november 2021 kl. 17.30
Var: Stimhuset, Stim Music Room.
Hur: FST bjuder på enklare förtäring och dryck efter samtalet.
Anmälan: Du anmäler dig här. Fri entré. Om du är Stimansluten upphovspersoner, vänligen kontakta kansli@fst.se
Observera att medlemsträffen sker fysiskt och sänds inte digitalt. 

Tips! Samtida Musik erbjuder alla som kommer att delta på träffen ett medlemspris 80 kr à biljett för konserten med ATEM-duo: Sören Hermansson och Ivo Nilsson. Välkommen till konserten måndagen den 8 november kl 19.30 på AliasTEATERN och dagen efter till samtalet med våra tonsättare och musiker tala utifrån de nya verken. Uppge kod FST medlemsträff. Biljetter köps på plats, via kort eller kontant.