2015-11-18
Djurönäset, Värmdö

FST:S VINTERKONFERENS 22 JANUARI

IMPROVISATION – KOMPOSITION – IMPROVISATION Improvisation och Komposition är inte enbart musikaliska begrepp. Vi improviserar alla varje dag; inom givna ramar uppfinner vi i stunden hur vi formulerar oss och låter, i samspel med andra. Vi komponerar instruktioner och regelsystem, för allt från möten till matlagning. Konstmusikens sätt att hantera dessa fenomen har mycket att lära omvärlden, och omvärlden har mycket att lära tonsättare och musiker. Därför bjuder FST in kultur- och musiklivet till en Vinterkonferens på Djurönäset (Värmdö) för att gemensamt diskutera dessa och andra frågor av betydelse.

Program

11.45 Busstransport från Cityterminalen till Djurönäset
13.00 Lunch
14.00 Konferens med seminarier, workshops, improvisation och kafferast

18.00 Improviserat mingel, samt

23.15 Busstransport till Cityterminalen (föranmälan krävs)

Anmälan

Priset är 1250 kr inkl. moms och inkluderar lunch, seminarium, middag samt busstransport. Anmälan sker via denna länk: www.fst.se/konferens2016 senast 11 januari, kl 23.59. FST-medlemmar anmäler sig via Medlemssidorna. Heders- och Passiva medlemmar anmäler sig på eget formulär, se mail eller kontakta kansliet.

Mer info om Djurönäset samt vägbeskrivningar m.m. finner du på www.djuronaset.com
Det går även en abonnerad direktbuss från Cityterminalen 16.45 för den som endast önskar vara med på kvällen. Föranmälan krävs.