2023-11-21
Fr v. Karin Hellqvist och Henrik Strindberg. Foto: Yusuke Suzuki respektive Hampus Andersson. Fotocollage: Tegel & Hatt Design Agency.
Medlemsträff

Välkommen till medlemsträff i Stockholm den 26 november

Passa på att träffa tonsättarkollegor och möt FST:s Interpretpristagare 2015, violinisten Karin Hellqvist i samtal med tonsättaren Henrik Strindberg.

Välkommen till FST:s medlemsträff "Nya samarbetsformer" söndagen den 26 november kl. 15.00–19.30 i Stimhuset, Stim Music Room i Stockholm. 

Möt FST:s Interpretpristagare 2015, violinisten Karin Hellqvist i samtal med tonsättaren Henrik Strindberg. Efter samtalet bjuds det på trevlig samvaro, nätverkande, mat och dryck.

Hur kan musikerns kunskap komma till användning i kompositionsprocessen? Violinisten Karin Hellqvist utforskar nya samarbetsformer med en rad tonsättare i ett konstnärligt forskningsprojekt vid Norges Musikkhøgskole i Oslo. Hon delar denna kväll med sig av sina erfarenheter, berättar om några av samarbetena och bjuder på klingande exempel. Som samtalspartner har hon Henrik Strindberg, en av de tonsättare som deltar i projektet. 

När: Söndagen den 26 november 
Var: Stimhuset i Stim Music Room, Hornsgatan 103 i Stockholm.  
Tider och upplägg:
15.00–16.00  Drop-in förmingel med glögg 
16.00–17.30  Samtal med Karin Hellqvist och Henrik Strindberg 
17.30–19.30  Eftermingel med förtäring och dryck

Anmälan:  Vänligen anmäl dig här via formuläret och OSA senast den 22 november. 

Resebidrag erbjuds till medlemmar boende utanför Stockholmsområdet. För resebidragsvillkor, se information på Medlemssidorna (Du måste vara inloggad på Medlemssidorna för att se sidan och formuläret).