Anmälan till FST:s vinterkonferens 2016

Välkommen till FST:s vinterkonferens den 22 januari 2016!
Improvisation - Komposition - Improvisation

Dennna dag samlar vi personer i musik- och kulturlivet på Djurönäset (Värmdö) för att belysa olika aspekter av Improvisation och Komposition och relationerna dem emellan. Det blir inspirerande tal, seminarier och workshops och på kvällen konsert, prisutdelningar, mat och dryck. Priset är 1 250 kr inkl. moms och inkluderar lunch, seminarium, middag samt busstransport (föranmälan krävs via formuläret här nedan). Vi behöver din anmälan senast den 11 januari. (Förlängd svarstid jämfört med tidigare information).

Mer info om Djurönäset samt vägbeskrivningar m.m. finner du på www.djuronaset.com. Om du föredrar att åka kommunalt finner du info om SL:s direktbussar mellan Slussen och Djurönäset på www.sl.se.

Om du önskar köpa till övernattning är du välkommen att boka detta genom Djurönäsets konferenscenter. Ring 08-571 490 00 för information om priser och bokning av rum. Ange kod "FST" så får du rabatterat pris om du bokar ett rum senast den 11 januari. Därefter gäller ordinarier priser.
 

Kostönskemål

 

Välj om du vill bli fakturerad eller om du betalar in beloppet till FST:s konto innan den 11 januari.
Fakturauppgifter

 

Om du tar dig själv till/från Djurönäset kommunalt finner du info om SL:s direktbussar mellan Djurönäset och Slussen på www.sl.se