2017-02-13

Ny verksamhetschef

Den 1 mars tillträder Anna Danielsson Levin som ny verksamhetschef för FST. Hon kommer närmast från bokförlagsbranschen där hon de senaste åren arbetat med företagsledning och marknadsföring.

Anna Danielsson Levin är utbildad kulturvetare och marknadsstrateg och har mångårig erfarenhet av kommunikationsarbete inom kulturlivet, bland annat från Kulturhuset i Stockholm. De senaste åren har hon varit verksam i bokförlagsbranschen och är en av grundarna till Gilla Böcker – ett oberoende bokförlag som uppmärksammats för sitt arbete med att skapa en plattform för den unga generationen läsare, och som på kort tid blivit en tongivande aktör på bokmarknaden.

- Jag tar med mig in ett brett kunnande om kommunikation och processer – från olika konstområden – som jag hoppas kan komma till nytta i mitt arbete för konstmusiken. Jag ser fram emot att få arbeta vidare med såväl styrelsens som medlemmarnas idéer, och att förankra dem i FST:s operativa verksamhet!

Anna Danielsson Levin tillträder den 1 mars men kommer att vara på plats under medlemsforum i Malmö den 22 februari och Stockholm den 23 februari.

 

 

Anna Danielsson levin, verksamhetschef
Fotograf: Anna Rut